Opgelet, dit is de website van de editie van vorig jaar. De website van dit jaar vind je op www.holebifilmfestival.be.

Dagkrant

donderdag 17 november 2022

Mascarpone

De 30-jarige Antonio zijn leven staat op zijn kop nadat hij plotseling wordt gedumpt door zijn man. Gewend aan zijn afhankelijke leven staat hij er opeens alleen voor. Hij moet op zoek naar een nieuw appartement, een nieuwe baan en nieuwe interesses. Al snel vindt hij een appartement en begint hij te werken bij een lokale bakkerij. Daarnaast begint hij zijn leven te herontdekken en ontmoet hij nieuwe mensen. Was hij toch niet zo afhankelijk als hij dacht?
vr 25 nov 2022
Leuven - Cinema ZED-Vesalius
19:30

Madres Paralelas

Janis en Ana ontmoeten elkaar in het ziekenhuis waar beiden op het punt staan te bevallen. De vrouwen hebben gemeen dat ze single zijn en niet bewust zwanger wilden raken. Terwijl Janis klaar lijkt voor het moederschap is de jongere Ana, nog in haar tienerjaren, doodsbang voor de toekomst. De uren voor de bevalling brengen de dames samen door waardoor ze op korte tijd een hechte band scheppen. Deze heeft een impact op hun verdere levens.
vr 25 nov 2022
Kortenberg - Bibliotheek Kortenberg
20:00
gratis

Great Freedom

In het naoorlogse Duitsland wordt de homoseksuele Hans keer op keer opgesloten. Zijn enige houvast in het leven is zijn celgenoot Viktor, een veroordeelde moordenaar. De afkeer tussen beide heren verandert gaandeweg in liefde.
za 19 nov - 20:15
Antwerpen - Filmhuis Klappei
wo 23 nov - 20:00
Deinze - Leietheater
vr 25 nov - 20:00
Londerzeel - Bibliotheek Londerzeel

Futur Drei

Parvis, de zoon van verbannen Iraniërs, laat zich in zijn geboortestad in Duitsland graag vermaken door popcultuur, Grindr-dates en raves. Nadat hij is betrapt op winkeldiefstal, wordt hij veroordeeld tot een taakstraf als tolk in een asielzoekerscentrum. Daar ontmoet hij broer en zus Amon en Banafshe die Iran zijn ontvlucht. Als de aantrekkingskracht tussen Parvis en Amon groeit, lopen de spanningen in het asielzoekerscentrum op.
do 17 nov - 20:15
Genk - Zebracinema - C-Mine Genk
vr 25 nov - 20:30
Diest - Cinema Paradiso

© 2024 – Holebifilmfestival – info@holebifilmfestival.beprivacy verklaring

Ontworpen door Ivan Daes